Mirann17 Bebeğim haftaya 3 aylık olacak gece beslenmesini nasıl yapıyorsunuz uyandırıyor musunuz 2 gündür şu şekilde deniyorum uyandırmıyorum derin uyuyor zaten 4 saati bulursa uyandırıyorum yada yavaş yavaş kıpırdanmaya başlıyor
birprensannesi41 Mirann17 evet 3-4 saat normal bir aralık kendisi uyansın eğer 4 saati geçerse siz uyandirin
3247 Mirann17 ya ben hiç uyandırıp ta emzırmedım kucağımda uyuduğu halde emdı şuan 4 aylık yine aynı şekilde devam ediyorum
bnurr Mirann17 benimde bebeğim 3 ay 10 günlük doktorum o kendisi uyanir sen uyandirma dedi zaten kensidide 4 saatte bir uyanıyor 9da uyuyor1 de uyaniyor 5de uyaniyor birde 7 8 gibi uyanıyor
kafamdakifazlalik Mirann17 ben 1aydan sonra dokunmadım kendi uyanınca emiyordu sizde dokunmayın kendi acıkınca uyanır şuan 4ay14günlük geceleri 11de rüya emmesi yapıyorum onun dışında dokunmam bazen 3te bazen 4.20de uyanır son emmesini yapar sonrası 6/7de olur doktorlarda ilk bir aydan sonra uyandırmayın diyorlar 💕
Mirann17 3247 bende tam uyandırmıyorum rüya öğünü oluyor hafif uykuda emiyor hatta bezini vs değiştiriyorum terliyse üzerini vs o koyunca yatağa uyumaya devam ediyor