ygmrln Merhaba arkadaşlar. Bebeğim 11 ay 7 günlük uyandığında suyunu içirip kahvaltısını yaptırıyorum ama bir kaç haftadır kahvaltısını yapmadan süt veya mama vermiyorum vermeyince yumurtasını peynirini yiyor gayet güzel kahvaltı yapıyor ama az bişey de mama versem yumurta asla yemek istemiyor. Güne kahvaltıyla başlamam doğru mu acaba sizde durumlar nasıl sizin beslenme düzeniniz nasıl gidiyor
edefneee ygmrln anne sütü alıyor kızım ama sabah uyandığında emzirmiyorum doğal olarak tok olur direkt kahvaltıya oturuyor
_tuuggcce_ ygmrln biz 10,5 aylığız. 1 haftadır hasta olduğumuz için iştahsız hiç yemiyor gibi. Ama iştahsızlığı dışında. Ben kalktığında emziriyorum, 30-45 dk geçince kahvaltısını hazırlıyorum. Bu şekildeydi düzenimiz
ygmrln edefneee bende öyle yapıyorum mama yerine yumurta peynir yemesi bana daha iyiymiş gibi geliyor ama anne vicdanı sürekli yanlış mı yapıyorum acaba diyorum
ygmrln _tuuggcce_ eğer emzirdiğiniz halde yiyorsa maşallah bizim ki az bişey bile içse ağzına bişi sürmüyor o yüzden vermek istemiyorum ama yanlış mı acaba diye de endişe ediyorum
edefneee ygmrln ben emzirmeyi yemekten sonra yapıyorum uykuya gidiyoruz zaten kahvaltıdan sonra orda emiyor
_tuuggcce_ ygmrln evet, meme düşkünü benim bebeğim. Yemek yedikten sonrada çay içme misali yine emmek istiyor. Doktorumuza sorduğumda temas etmek istiyor hep dedi