123aa Diş tedavim için arkadaşım mama getirmisti ama bı 3 ayda oldu bugün yine diş tedavim var onları kullanabilir miyim mama almak istemiyorum çünkü bidahaki ay randevu ve sadece tek sefer kullanicam sizce bozulmuşmudur
nnoktaa 123aa toz mamalar havayla temas ettikten sonra en fazla 4 hafta içerisinde tüketilmelidir. Yani görüntüsü kokusu önemli değil.
asell_asl 123aa üzerinde yazıyor zaten paket açıldıktan sonra 4 hafta süresi var . Kullanmayın bozulmuştur
nimetbatu nimetbatu bnde mama kullanmıştım ilk zaman bebeğime açıldıktan sonra 2hafta süresi oluyor diye hatırlıylrum hatta kutunun üstünde yazıyordu bi bak istersen
dugme 123aa holle ve golden goat iki hafta diğerleri bir ay bu aptamilin sıvı hazır mamaları var ondan alıp kullanın bir seferlikse Migros Carrefour gibi yerlerde birde eczanelerde satılıyor
KuzeyinAnnesi03 123aa asla kullanılmaz süresi 1 aydır sakın vermeyin bu şekilde hastanelik olan bebekler biliyorum
nilazra123 123aa diş tedavisi yaptırırken emzirebiliyorsunuz bende emzirdim sıkıntı olmuyor, mamanın ömrü3-4 hafta oluyor
Bebegimm1 123aa mamanın ömrü 3 veya 4 haftadır 3 aylık açılmış mama bebeğe verilmez zehirlenir yedikleri içtiklerinin taze olmasına dikkat edin en küçük kutuyu alıp artanı sulandırıp sokak hayvanlarına verebilirsinz içtiklerini duymuştm eğer vericek kimse yoksa etrafda