mayismom kedinizin surece uyum saglamasini hemen beklememelisiniz, 2 ay bile bunun icin kisa bir sure emin olun. Cunku bu onun icinde cok yeni ve daha once icinde olmadigi bir surec. Benim de 2 tane kedim var kizim olunca evde ayni sekilde uzak durdular, karsidan karsidan izlediler hep ve ilgi onlarin uzerinden kaydigi icin veya bebegin aglama sesi kediler icin cok yuksek bir ses bundan rahatsiz oldugu icin o sekilde bakmalari, gergin olmasi cok normal. Yaklasik 1 sene sonra daha adapte olur pozisyona gectiler. Ben bu surecte hic gelsinler kaynassinlar seklinde yaklasmadim, onlar kendi isteğiyle geldikce, o firsati yakaladikca bebegi koklamasina, gun icinde gozetimimde yaninda yatmasina musade ettim ve onlarin da alanina saygi duydum, bu sekilde surec kendiliginden ilerledi. Bir kedim gece benimle sarilarak yatiyordu haliyle bebek gelince bunu yapamadim ve uyurken odamizin kapisini kapattim bir sure bu durumdan hoşlanmadi yaklasik 1 ay kadar kapida miyavladi( kapali kapi da sevmez) ama sonrasinda uyum sagladi. Suan kizim 3 yasina yaklasiyor ve onlari cok seviyor birlikte oyun oynuyorlar, iletisimleri de cok daha iyi. Sizin yapacaginiz tek sey aslinda normal davranmak, biraz ilgilenmek ve kedinizin de surece alismasini beklemek olacak. Biraz uzun da surse alisiyorlar merak etmeyin. Bebeginizi de rahatca istediginiz yere yatirin cok rahatsiz oluyorsaniz kapisini kapatin, suan evinizin rutini bu sekilde ve kediniz de zamanla buna uyumlanacak biraz sabirli olmaya calisin. Kolay gelsin.