7 aylıktan bildiriyorum: bebeğim ve kedim aşk yaşıyorlar. 😂 bebeğim 4 aylık olunca kedimi evde farketmeye başladı ve 3 aydır onu evde her gördüğünde tepinerek ona çabalıyor. İşin komik yanı kedi de onun o hallerine karşılık karşı çatıdan sniperla vurulmuş gibi kendini halıya bırakıyor 😂 biz öyle yapsak kıyameti koparır, oğlumun yoğurmalarına ses etmiyor bir de nazlanıyor çocuğa, sürtünüyor. Evin içinde böyle biz nereye kedi oraya. Ben oğlumun çok mutlu olduğunu farkediyorum kedimle. Annemlerdeki kediyle daha mutlu ama. Ona daha bi bayılıyor sanki. O kedi bir de oyun oynuyor oğlumla. Etrafında koşturarak dikkat çekiyor vs. O da tekir. Yani özet geçeyim bacılar kediniz varsa bebeğiniz olduğunda bebeğiniz kediyi kendine bağlayacak biraz sabredin ♥️ bi zaman sonra kediniz bu güzelliğe karşı koyamıcak 😂🥹
Son olarak, kedimizin olmasının en büyük zorluğu sanırım aynı yatakta anne + baba + bebek + kedi olarak uyumak oldu. Ufakken bebeyi koruyalım derken şimdi kedimle bebem ortamızda aşk yaşıyorlar, izliyoruz😂🌸