nefes-1408 Bebeğimin 1 yaş doğum gününe az kaldı. Magnet yaptırmak istiyorum da var mı bildiğiniz güvendiğiniz bir sayfa, site vs. 😍
yanaklibebek nefes-1408 ben bi sayfa görmüştüm kapak açacağı gibi yapıyorlar magnet O mantıklı geldi Çünkü sadece süs olan magnetler bana güzel gelmiyor
nefes-1408 yanaklibebek mevlit için öyle yaptırmıştım 1 yaşta aile arasında olacağı için fotoğraflı bir magnet düşünüyorum bende 😊
gulten01 ZeynepOzcan selamlar benimde magnet için öneri sayfaya ihtiyacım vardı instagram da bir çok sayfa var bu sayfaya güvenebilirmiyim acaba ,?
Havvanur43 Geçen sene bende burda. Sordum ismini hatırlamıyorum ama bı anne bana önermişti çok kaliteli çok güzel yapıyorlar dijital magnet diye bir site var siz tasarliyorsunuz aynısı geliyor
nefes-1408 Miraymom_ onu yaptırmıştım o yüzden farklı bir şey düşünüyorum hatıra olsun diye fotoğraflı istiyorum 🙏😊
Rumeysa-16 nefes-1408 https://ty.gl/71c7ym4c3o ben bundan yaptırmıştım çok uygun ayrıca resim kalitesi de çok iyi 🥰
kaderbilge nefes-1408 trendyoldan yaptırıyorum.genelde beğendiğim magnetleri yorumuna bakıyorum güzel yorum atan olduysa yaptırıyorum yeni doğan magnetinide ordan yaptirmistim şimdi de 6 ayı için yaptiricam
hry410_ renkli.bir.hediye sayfası var Instagram’da bende 1 yaş için anahtarlik yaptırdım düşünürseniz sadece anahtarlık yapiyo