Aminenur1 Merhabalar kizlar ssvd olan varmi? Ve ya dusunen? Olanlar nasil oldu? Kac yil sonra oldu? Ve hangi hastane hangi doktor?
sevimliidostlarr Aminenur1 bı yandan dusunuyorum bı yandan korkuyorum ya Ilkım zaten sezaryendı dıyorum bıde vajınadam olmayayım zaten karnım kesıldı dıyorum kendı kendıme😀 tabı allah bılır ama 3 4 yıl gecmesı lazım galıba tam bı bılgım yook
gunes0312 Aminenur1 benim doktorum önermediğini söylemişti yoksa bende bunu düşünüyordum çünkü sezeryan sonrası çok zor toparlanmıştım
Sevvl sevimliidostlarr ya benim kafa aynısı zaten karnım kesık bşde neden seyımı kestıreyım bu benim düşüncem elestırecekler ötede elestırsın ama yapmak isteyene de tabi saygım sonsuz çünkü nasıl bu benim düşüncem ise oda onun düşüncesi😂🙏
Sevvl sevimliidostlarr çünkü gerçek normal doğum eskidenmıs şimdi hemen kesi e karnımda da var zaten kesi😂
Aminenur1 sevimliidostlarr ay ben yirtilayim ya sorun yok ama iste olumsuz yanlarinida soyledi doktor o biraz korkuttu
Aminenur1 gunes0312 evet iste bende o yuzden istiyordum ilk kizimda da zorunlu sezeyan oldum bunda normal istiyorum ama riskleri korkutuyo
Aminenur1 Haticeninannesi merhaba daha simdi gordum yazdiginizi evet buldum ama doktor dogumunda burda yokmus malesef o yuzden yine sezeryen
Aminenur1 Haticeninannesi su an hamileyim 18 haftalik ama hamilelik bi tik zormus dogumu bilmiyorum gerci. Sizin kacinci bebis
Zehradi12 Aminenur1 merhabalar ssvd oldumuz mu acaba araları az mıydı 22 aylık bebeğim var .çoxuğu düşünüyoruz nasip olursa 33 ay olur aralarında tahmini nasip olursa tabi ssvd için az mı olur acaba 33 ay geçmesi ilk sezaryenden
Aminenur1 Zehradi12 aytekin hoca yapa bilirsin ama ben burda degilim dogum zamaninda dedi o yuzden haftaya sezeryan insAllah benim kizimda su an 22 aylik