Asel_Naz Bebeğinizin kafasını nasıl duzeltiyorsunuz. Benim iki ay 13 günlük sürekli saga dönüyor kafası o taraf yamuk gibi . Düzelir mi acaba Ne yapmam gerekiyo akıl verir misiniz. Uyuyamiyirum düşünmekten 😔
Ikrazumra19 Asel_Naz hep farkli yatirin yastik koyun donemesin biraz sola yatirin yanindayken sirt ustu yatirin
karabiberim-z Asel_Naz ayni sıkıntı bizdede vardi yastik vs koyuyordum yinede ayni tarafa sürekli dönüyordu beşiği tam tersi çevirin bu sefer diger tarafina yatacaktir böylece duzeliyor bizde böyle oldu 😊
Asel_Naz Ikrazumra19 hep uykuda bile sola gidiyo. Etraftakiler e sordum kendi kendine düzelir dediler ama internetten baktım düzelsin diye millet kafa kaski falan yazmışlar
Leylak83 Asel_Naz kafa kaskı daha büyük problemler için... bi arkadaşımın bebeğinin kafatası suturlari doğuştan birbirine kaynamıştı... 3 aylıkken ameliyat oldu kafatasından kaskı sonradan kullandı bebek...
Mammakup Asel_Naz o kafa kaskı yatmaya bağlı bozukluklarda kullanılmıyor. O bambaşka bir boyut. Hiç düşünmeyin bunları. Şuan çok küçük kendisi özellikle oraya dönüyorsa zorlamayın. Az daha büyüdü yatakta fıldır fıldır dönecek
Asel_Naz karabiberim-z beşiği dediginiz gibi de yaptım dönmesini istediğim tarafta sürekli oturuyorum ama yine de aynı diğer tarafa bakıyo. Yastığı yeni deniyorum ama bi kolu altında kalır acır diye üzülüyorum
yigitinannesi1903 Asel_Naz bizimde ilk çocuk olduğu için acemiliğimize geldi herhalde sola yatıyordu hep rahat ediyor diye dokunmuyorduk çok yamulduğunu farkedilecek sola dönmesin diye yastık koydum hep düz kafa yastığı da işe yaradı 5. Ayında düzeldi şimdi 10 aylık ve hiç bir problem yok
Asel_Naz yigitinannesi1903 benim de ilk ve hiç bilmiyordum böyle olacağını kimse demedi de bana maalesef 😔
Asel_Naz yigitinannesi1903 ne kadar sürede düzeldi peki. Bi yüz kafa yastığı içi delik olandan mi sizin
Asel_Naz yigitinannesi1903 https://www.gittigidiyor.com/bebek-anne/babyjem-duz-kafa-yastigi-pembe_pdp_512593838?utm_source=google-pla&utm_medium=paid-search&utm_content=402875192121&utm_term=88774719347&ga_prodid=512593838&ga_merchantid=134933277&scxid=14489-145818-2357-0&sc_gcsp=gg&gclid=CjwKCAiA6vXwBRBKEiwAYE7iS1JSXf71jaMkDAvTDgPdjjsPftKxQ5xme6w3T7BtrkU5zwka-qGXKxoCXogQAvD_BwE
Nilmur00 yigitinannesi1903 benim ki de 7 Aylık oldu hep sırt üstü yatıyor hala kafası biraz arkası düz. Düzelir mi acaba yan yatıramıyorum
rumeysare Bende düz kafa yastığı kullandım canım en azından aynı yöne yatsa bile düzleşmedi benim kızımında kafası düzdü ve hep sağa yatardı ama çok şükür şuan 9 ay 23 günlük kafası normal zamanla düzeliyor hiç takma kafana
GamzeArmagan Asel_Naz dönüşümlü yatırmaya çalış ya da en iyisi Düz lafa yastıkları var kullanabilirsin canım baya işe yarıyor düzelir kafana takma