0710yusuf Anneler mastit için neler yapabilirim. Elektrikli pompayla sagmaya çalıştım göğsüm rahatlamadı. Bebeğim zor emiyor tam boşaltmadı. 9 aylık bebeğim bu arada
aydnnn 0710yusuf öncelikle geçmiş olsun, sıcak duş da göğsünüzü bastıra bastıra sağın, sert olan bölgeyi arkadan öne doğru, biraz canınız acıyacak ama çok rahatlycakdınız, daha sonrada bebeğinizi emzirin, ben de 2-3 defa olmuştum çok işe yarıyor
0710yusuf aydnnn az önce girdim sıcak suya dediğiniz gibi bastıra bastıra sağmaya çalıştım. Oğlum uyuduğu için emziremedim. Ama pompayla sağmaya çalıştım. Süt gelmeye başladı. Allah razı olsun 🤲🏻💕
demetsina 0710yusuf Ne durumdasınız acaba oğlumu emzirdim şimdi de sağıyorum tamamen geçti mi ağrınız koluma vuruyor ağrısı o derece kötüyüm sağdıktan sonra da duş alacağım
0710yusuf demetsina antibiyotik beni ayakta tuttu. Zor sağdım göğsümü. Halen şişlik var ama acısada emziriyorum. Sağmaya çalışıyorum. 2 hafta agumentin kullanacağım
demetsina 0710yusuf Dün bu konuyla ilgili forumda çok yazı okudum bir arkadaş soya lesitinin çok iyi geldi demiş ona da biraz araştırdım nedir ne değildir diye enfeksiyon oluşmamışsa bu kapsül geçiriyormuş bende akşam eşime Solgar soya lesitinin aldırdım hemen bir tane içtim sabaha ne ağrım kaldı ne şişlik yumuşacık oldu göğüslerim günde bir tane kullanılıyormuş en fazla 6 gün kullanılıyormuş internette de soya alerjisi yoksa kullanılabilir denmiş