Smr29 Kızlar ben diğer şekil araba sevmiyorm bastonlu daha hafif olur birde benm merdivenler var bu daha iyi ama nereden alsam hem iyi hem uygun fiyatlı nereden bulabilirm. Civil, ebebek veya satan internet siteleri var mı bildiğiniz?
Bebegimben1 Smr29 dün akşam Trendyol da satın aldım 1645 tlydi arkadaşım da gördüm çok beğendim bende sipariş verdim bugün kargoya verilmiş bile
biranneikievlat Smr29 Biz oğluöda ebebekten baby plus markalı bi baston araba almıştık maşaAllah iskeleti ve kumaşları sağlam çıktı şimdi kızımdada kullanıyoruz hala satışta mı bilmiyorum 🤷🏽♀️
minervadefne Smr29 bastonlar katlanınca uzun oluyor kabin boya da bir bakın bence bagaj için vs daha ideal ilk kızımda baston vardı bizde kullanımı çok rahattı ama katlanmasını sevmedim hiç kabin boy bakıyorum şimdi bütçeme göre
Zeytinpekmez Bebegimben1 arkadaşınızın kullandığı markayı mı sipariş verdiniz ben de bu aralar baston araba istiyorum marka olarak hangisini tercih ettiğinizi öğrenebilir miyim?
Bebegimben1 Alya-Sena evet yaa bende araştırıyordum çok pahalıydı arkadaşım bana linkini attı hemen aldım çok hafif tam istediğim gibi
ccanasli Smr29 Baston değil ama yoyko Quantum kabin kullanıyorum. Kapatıp katlandıktan sonra çekçeği var çok çok rahatım bastonla nerdeyse birebir