Leylamleyla Hanımlar kızım 2 yaşına 10 gün var 10.7 10.8 gram arasında gidip geliyo kilosu az mı sizce
Asyade Leylamleyla Doktora danışmanızı tavsiye ederim ama bence ne yazıkki az gibi. Persentilden de belli olur aslında
ZeynepAlya22 Leylamleyla 19 aylık kızım var oda o aralarda asırı hareketlı ebe normal oldugunu soylemıstı sıkmayın canınızı.. Herkes zayıf dıyo kızıma onemlı olan saglıklı olması yemek yemese takardım ama yıyıpte almıyo o yuzden takmıyorum
handemiyy Leylamleyla maalesef az. İlerde raporlu mama bile verebilir Dr. 19 aylık 12 kilo kızım bile zayıf duruyor yani
Leylamleyla Asyade ZeynepAlya22 Kabızlık sorunumuz var dört beş gün yapmiyo yapmadığı için yemiyo cerraha gittik gastroenterolojiye gittik sebze yesin tüm doyurucu besinleri yemesin diyo aslında napicami şaşırdım
Asyade Leylamleyla Doktor işin içindeyse onlar doğru yönlendirmeyi yapar zaten. Özel durumları var demek. Benim kızımda kabız olunca hiç yiyemez (3.5 yaş)
kbrsuzen24 Leylamleyla kabizlik var ise guneste evde kurutulmuş kayısıları yarım bardak suda kaynatıp bilendir yapıp yedirsen düzenli bağırsak çalışsa düzene girmez mi acaba
ZeynepAlya22 Leylamleyla benım kızımda kabızlık yasadı cok sukur yemesine mani degıldı. Bende ıctıgı sutun ıcerı sine bıraz zeytınyagı koyup ıcırıyodum hemen etki edıyodu
Asyade Leylamleyla o zaman hiç sıkma canını. Her çocuk kilolu olmak zorunda da değil. Sağlıklı olsun mutlu olsun yeter 🍀
Leylamleyla Asyade bizim 6 aylliktan beri var kabızlık aylarca ilaç kullandık şimdi kestim ilacı yapamiyo yemiyo inşallah düzelecek
Leylamleyla kbrsuzen24 herşeyi deniyorum aylardır kayısı erik gün kurusu duphalak dulkosoft hindistan cevizi yağı daha aklıma gelmiyo Çatlak oluştu popoda aylardır fitil yaptim psikolojisi bozuldu artık kakası sert değil ama yapmam aciyo diyo tutuyo
kbrsuzen24 Leylamleyla oy kıyamam. Korku oluştu demek ki. Rabbim kolaylık şifa versin insallah. Artık bol nemlendirme ile hatta bilgim yok ama zararı yok ise bebek vazelin felan sür istersen.
Leylamleyla handemiyy yok artık o kadar da değil hareketli akşama kadar yerinde durmuyo geçen ay diş ameliyatı oldu anestezi aldı tüm kan değerleri normal çıktı boy kilo oranı normal dedi Dr ama geçen ay da aynı kilodaydi kilo almadi
handemiyy Leylamleyla yok 1 ayda kilo almaması sorun değil kaç aydır aynı kilodayız biz de. Ama yakınımın başına geldi sizinkinin yaşında o yüzden dedim. Aslında gerilik değil zayıflık sadece doğru