hilaldorukk Milkmama yok malesef arada görünüyorlar arada kayboluyorlar ben de gördüğüm an bir pamuğa sedir ağacı yağı ve lavanta yağı damlatıp koyuyorum o biraz azaltılıyor gibi geldi
linamelii hilaldorukk tahta kapı aralar banyo nemli ortamlarda yaşıyorlar gecen sene kıştan beri uğrasıyoruz ilacı gidere oldukları bölgelere sıktım girsede baygın gibilerdi bir kaç gün somra hiç gelmemeye basladılar
Husnur hilaldorukk o böceği allah bildiği gibi yapsın aynı dertten muzdaribim napcamı şaşırdım ya iyce giderlere lavabo açıcı vs de dökerim sürekli temizlerim ama hep var
SARE49 Ben bi ilaçla çözüm buldum ama adını hatırlamıyorum uygunda bişey eşime ulaşıp adını öğrenince yazarım bende çok bunaldım o böcekten
Milkmama hilaldorukk benim evde acayip çoğaldılar mutfak dolaplarının içinden çıkıyorlar herseyi yıkayarak kullanıyorum midem bulanıyor artık evi ilaçlanmakta korkuyorum bebeğim zehirlenir diye
balmom59 hilaldorukk nemli ortamlara geliyorlar Mesela banyo yaptınız kapısını kapadınız ooo kaynıyor Bizim öyle binada var banyo edip kapısını açık bırakmayalım havasız kalıyor içerisi o günü komple o böceklerle geçiriyorum ne yapsam fayda etmedi bende okuysyım yorumları
zehrababy balmom59 bir ilaç var trendyoldan almıştım böyle yazınca reklam falan oldu mu bilmiyorum bizim dış kapıdan giriyordu oraya sıktım uzun zamandır yoklar ilacın adına bakıp yazarım isterseniz
hilaldorukk Milkmama evet ben de birkaç kez gördüm mutfak dolabında işte hepsine sedir ağacı yağlı pamuk koydum
Mom098 Milkmama merhaba hiç fotoğraf çektiniz mi internet’te hep büyük var kücük yavru falan gördünüz mü
Mom098 hilaldorukk böceklerin, yani şöyle kücük yuva yapmışlar falan dediniz ya kücük halinin falan var mı yavru olan falan? İnternette hep büyük çıkıyor
hilaldorukk Mom098 yok ya o kadar küçüklerdi ki çekmek hiç aklıma gelmedi zaten çok hızlı hareket ediyorlar
Aselimmm52 Eczaneden şırıngalı bi ilaç var onu alın nokta şeklinde heryere koyun kesin sonuç Bayer di markası
Mom098 hilaldorukk ya ben de nokta nokta beyaz bir şeyler görüyorum ama haftada bir mesela nokta kadar anlamadım nedir