senaninanasi https://imgyukle.com/i/CnlwRA Kızlar bunlar ne kızım kaşıyor bu akşam daha da artmış çok terliyor. Krem sürdüm hafifledi isilik olabilir mi başka ne olabilir
yagmuryigitalp senaninanasi duştan sonra organik gül suyuyla pamuk yardımıyla düzenli şekilde silin geçecektir
Deletedmom_115 senaninanasi bizde de aynısı var, havalar ısındığından beri sürekli böyle. Doktora götürdük sıcaktan oluyor dedi
Marsila senaninanasi Kız ben kafayı bozmuşum uyuzla valla azıcık bir şey görsem uyuz mu diye inceliyorum iyice. İçi su dolu mu bunların yayılıyor mu kaşıyınca patlayıp su çıkıyor mu vs vs uyuzda bunlar oluyor bir de böcek de ısırmış olabilir ya sadece orada ise.
mematiii senaninanasi rica ederim canım birde sadece belli yerde mi başka yerlerde oluyor mu başka şikayeti var mı diye kontrol et mutlaka.
yagmuryigitalp senaninanasi akne olabilir sıcaklarda oluyor İsilik olabilir Böcek ısırığı olabilir Gül suyuyla banyondan sonra pamuk yardımıyla bir kaç gün silin
senaninanasi yagmuryigitalp başka birşey olsa vücudunun diğer yerlerinde de çıkar bence. Ben de o yüzden isilik diye düşündüm. 3 yaşına girecek daha hiç isilik yaşamamıştık bu seneye kadar. Bir iki hafta öncesinde de aynı şekil kasıklarında çıkmıştı onlar geçti şimdi de burada çıkınca sormak istedim
yagmuryigitalp senaninanasi malum havalar sıcak böcekler heryerde böcek ısırığı akne sivilce isilik olabilir siz gül suyunu sürün düzenli bir şekilde bir iki gün duştan sonra deneyin her kaşindiginda sürün
Marsila senaninanasi bende hayır tüm vücutta kaşıntı yapar ama başlanğıöta bir bölgede kendini gösterir oradan başlar