Ozooo Kızlar telefonumun hafızası yoktu 200 gb aldım iCloud yedekleme yapmama rağmen haşa depolama alanı yok diyor ne yapabilirim
defnevedoruk Ozooo geçen gün bu yüzden telefonumu duvara fırlattım maalesef kırılmadı😂 telefoncu bir ayarı kapattı ama neydi, bide söyledi unuttum bulursam yazarım
ArvenMom Ozooo telefon kaç gb yani o belirli şeylerin depolama alanı telefon hafızasının alanına artısı yok
babykoc Ozooo bende de aynı durum oldu ıphone destek uygulamasını indirin ordan çok güzel yönlendirp yardımcı oluyolar ben öyle halletmiştm
kimbumadam ArvenMom nasıl yani 128 gb 127 dolu 2 tb aldım yedekleme duraklatıldı diyo valla sinir oldum bende
ArvenMom kimbumadam aldığınız 2 tb telefonun hafızasın da olan 128 gb ek olmuyo onu yükseltmiyorsun yedekleme fotoğraf mesajlar notları yedekliyor aldığın bulut gibi düşün
ArvenMom kimbumadam yedeklenirse kalır ama dediğim gibi o aldığınız 2tb telefon hafızasında ki 128 arttırmaz telefonda ki gereksiz olanları temizlemeniz lazım
Yuzuklerin_efendisi0 Ozooo life box kullan canım, maille giriş yaptığın için her yerde aplikasyonu indirdiğinde açabilirsin 🌸
kimbumadam ArvenMom kız tabi o zaman herkes yüksek gb değil bunu alır 😂😂 Niye düşünemedim bilmiyorum teşekkürler
ArvenMom kimbumadam ahahaha evet zaten bu sorunla sık sık karşılaşıyorum o yüzden aldığım telefonu min 256 gb alıyorum
kimbumadam ArvenMom ya düşündüm aslında yetermi yetmez mi 4 bin falan vardı arasında patladık keşke alsaymışım
ArvenMom BelaCivciv rehber fotoğraf gibi telefonunda olan gmail bağlı herşeyi yedekliyor güvenilir 8 yıldır var bende