Guzelanne6 Selam arkadaşlar bebgim olcak inşallah bebek puseti almak istiyorum ama cok uygun olursa sevinirim
SerraD-1823 Guzelanne6 merhaba hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebişiniz. Nerede yeriniz. Biz hiç kullanmadık kanz marka bebek pusetimiz. İsterseniz anne yanı beşik, elektronik ana kucağı, pieracardin ana kucağı(babyjörn modeli) hepsini uygun fiyata verebilirim.
happymuti Guzelanne6 sunny baby travel sistem bebek arabam var pusetiyle birlikte 4000 tl ye satıcam düşünürseniz
Guzelanne6 SerraD-1823 yozgatyim ben cnm olsun önemli degil kulanmak da ihtiycain var da fiyati yuksektir ama markaliysa
Guzelanne6 ipeksibel beşigini aldik su sepet besik varya kuzum ondan aldik da pusetim yok daha eksigim cok
derinmoms23 Bebek pusetim var hiç kullanmadım uyguna veriyorum istersen mesaj atabilirsin 534 617 11 86
SerraD-1823 meriiiiiiiiii markası pieracardin model olarak anlatmaya çalıştığım için babyjörn dedim bilginiz olsun☺️ 900 lira
havvaren Merhaba 4 Baby Cool Siyah Travel Sistem Bebek Arabası AB-482 https://app.hb.biz/ga2l4r0Tv2sT Bebek arabam ve puseti ile satıyorum düşünürsen fiyatta yardımcı olurum🌸 İnsta; havvacasblog yazabilirsin 🩷