elifbarcin65 Kızlar 5 ay 10 günlük bebeğim gece 6 7 kere uyanıyor aglayarak Damlaları bırakmıştım yine basladm gerçekten anlamıyorum artık neden ağlıyor
suheyla92 elifbarcin65 elini kulagina goturuyor mu? Salyasi artti mi? Elinizi disetlerinde gezdirin bi sertlik sislik var mi
Oglumvebennnn suheyla92 benimki 8.5 aylık eller sürekli kulakta ateş de var bugün bı Dr gitmeyi düşünüyorum
suheyla92 elifbarcin65 neden agladigini bilmemek cok can sikici gerçekten:( damlalari kullanınca rahatliyor mu peki
bitboylum Ah canım 8 aylık olduk geceleri hala bin kere uyanıyor ben de bir çözüm bulamadım hala, eşimle odaları ayırdık ama ona rağmen geceleri ağlamaya beraber uyanıyoruz
elifbarcin65 bitboylum bizimkide öyle gerçekten benimki gazdan ağlıyor galiba sizinki diş?te olabilir
ebruylmzyzk elifbarcin65 hangi damla kullanıyorsun. Bide diş için de zeytinyağı ve karanfil iyi grliyor
bitboylum elifbarcin65 diş evet ama aylardır ne uyku bıraktı ne gece ne de gündüz ne zaman bitecek ben de bilmiyorum ama Allah yardımcımız olsun