Mervclk Mercimeginannesi bir kac kez ılık suya yarım çay kaşığı atıp ince bezle süzüp 2 3 kaşık verdim faydası olmuştu
Arelll Mercimeginannesi çok gazı olduğunu anladığım zamanlarda 2-3 çay kaşığı veriyorum ve çok rahatlıyor
Mercimeginannesi Aglayp duruyo smdi damlasini verdm gaz ciksrmaya basladi. Uyumuyo kac saattir 😭yorgnum cok benfe uyumak istiyorm Dayanamiyorm böle üzülüyormds cok
Elfebrr03 Mercimeginannesi bence doktor tavsiyesine göre harel edip bebegimizi kendimiz anlamalı ve yönlendirmeliyiz ben korktum açıkçası
Mercimeginannesi Yaseminemirmemo sucak suyun icine koydm bi tasim kynatp süzdm sonrada iliyinca ictm bebegimede verm iki cay kasigida seker koydm
Arden Mercimeginannesi kimyon tohumu al bence aktardan demlemesi öok daha kokay oluyor ve bebeğe verirkende kimyonun tozundan içinde kalması imkansız
DenizRuya Mercimeginannesi Bebeğim şuan 3 aylık ama ben 1bucuk aylıkken 3 çay kaşığı verdim şimdi birazcık daha fazla veriyorum 6 çay kaşığı filan gerisini ben içiyorum
Htc Mercimeginannesi vermiştim ama burda bi anne doktorun gazı karında toplayıp daha sıkıntı yarattığını söyleynce vermiyorumda yemiyorum da artık