Feyekum 5 yasinda son kez bida goturcem ilaç verir mi bilmiyorum inş verir ruh sağlığım bozulacak yoksa
Sevcansevcan Feyekum Ben oğlumu götürdüm canım altı yaşına yeni girdi ben de delirdim artık ilaç verdi ama hiç sakinleşmedi yarın bir daha götüreceğim ben artık panik atak hastalığına yakalandım çok zor Allah kimseyi evladıyla iman etmesin
Sevcansevcan NeslihanBusra kendını ıfade etmıyor arkadaşlarına vuruyor okullar almıyor 4 tane televızyınum kırıldı oda kapılarım kırıldı hepsını degıstım Yıne yatak odasının kapısını kırdı çok zor ya anlatmakla bitmez
Feyekum Sevcansevcan benimki bu kadar değil önce vardı düzeldi sukur arkadaşlarına elliyor buda sıkıntı okulda velilerden şikayet geliyor
Feyekum Sevcansevcan ciddimisnkz Allah yardımcımız olsun gerçekten zorr sizinki de daha ağırmış benimkinden
Sevcansevcan Feyekum cnm şimdi farkettim ösjını bşrsuru ılac denedık hıcbırı sakınlestrmedi maalesef bu çocuklar 8 yaşında biraz durulacakmiş
Feyekum Sevcansevcan aslında benimki abarti degil cimnastige verdik faydasini görüyoruz daha iyi şükür sadece davranışlarını bazen kontörol edemiyor sınıfta istemeden akradaslqrina zarar veriyor son durumunu öğretmenine sormadım.ilerlwme.varmi diye yarın sorcam