RabiaBspnr 10 aylık oğlum uyurken aşırı terliyor üstü ince zıbınla uyuyor yinede terliyor d vitamini veriyorum yinede terliyor
ezgikrgz RabiaBspnr Merhabalar 7.5 aylığız bizde aynı durum bizde de var hatta kafasından boncuk boncuk ter akıyor oda ısısı normal olmasına rağmen doktorumuz bize normal olduğunu söyledi ama siz yinede doktorunuza danışın isterseniz😌
Momys1 RabiaBspnr bizimkide böyleydi ben yatağının altına muşambamsı bir alez sermiştim onu çıkarınca bu kadar terlememeue başladı belki sizinde yatak koruyucunuz falan varsa yazayım dedim çocuğu ben terletiyormuşum 😂
sevimliidostlarr RabiaBspnr benım oglanda boyle yaz kış ıslatır basını koydugu yerı Altına havlu koyuyorum genelde Ama duydugum kadarıylaa Terlemesıde b12 eklıgımı demır eksıklıgımı oyle bıseyms bende baktırcam bı
RabiaBspnr Sizin bebeklerinizde terliyor mu acaba nasıl giydireceğimi şaştım zıbınla uyuyor sabah bakaıyorum sırıl sıklam yatak tenide buz gibi oluyor anlamış değilim
RabiaBspnr Momys1 evet haklı olabilirsiniz kendi yatağında alez tarzı bişey yok kendi yatağında bu kadar terlemiyor burası bizim yatağımız onun için böyle terlemiş demek ki