Minnokkunannesi Resmen doğum kilomdayım. Asla gitmiyor. Diyet yapmak istiyorum ama hemşire asla olmaz dedi. Yani peynirimi yumurtamı etimi yeşillik sebze yedikten sonra süt gider mi veya kalitesi düşer mi? Çayının yanında mutlaka kek poğaça bi şeyler ye dedi. 😥 Bebeğimin kilosuda çok iyi gitmiyor
yanaklibebek Minnokkunannesi kek poğaça süt mü yapıyormuş😂 hemşirenin problemleri var heralde 😂 sen dinleme onu
Ozooo Minnokkunannesi bebeğiniz biraz küçükmüş 6 ayllıkken başlayın birde başlayana kadar karbonhidrat paketli gıdalar biraz da porsiyona dikkat ederseniz gider baya
Zerdecal Minnokkunannesi süt alerjisi için diyet yaptım tek yediğim patates zeytin domatesti okadar katı bir diyetti ki sütün kesileceği varsa dünyaları yesen de kesiliyor
atllaas Bende diyet yapmak istiyorum ama bebek görmeye gelenler oluyor mecbur bişeyler hazırlıyorum öyle olunca da yemek istiyorum çıkılmaz bir döngüdeyim benim de bebeğim yarın 2 aylık olacak ben toplam 18 kilo aldım 10 u gitti 8 i kaldı ısrarlı 8 kilo gitmiyor üzerine alırım diye de çok korkuyorum .
Yagmur91 Ben de alerji yüzünden 3 ay boyunca sadece soğan,bulgur,biber ve kuzu eti yiyebildim. Çok şükür herhangi bir azalma olmadı. Suyu azaltmadıkça süt etkilenmiyor.