Pnrg
Sonunda buldum sizi 🥰
Cup kullanan biri olarak daha önce duymadığım discten bahsettiğinizde heyecana kapılıp araştırmış ve sizin de söylemiş olduğunuz Irie markasından yana kullanmıştım tercihimi.
Aslında az önce başka bir postunuza denk geldim ve hem anlatım dilinizi hem de verdiğiniz bilgileri kıymetli bulduğum için biraz profilinizde gezince o kutlu kişinin siz olduğunuzu fark ettim 🤭 Ve hem bir teşekkür etmek, hem de henüz edinmediyseniz naçizane disc ile ilgili tecrübelerimi yazmak istedim, belki benim de size bir faydam dokunur diye 🙏🏻
Öncelikle cup’a göre en az 2 katı sıvı tutuyor, 12 saate bir değişimin yeterli olduğu söyleniyor ama geçirseniz de başınızı ağrıtmıyor (tabi kanamanın yoğunluğuna göre de değişir.)
Sonralıkla cuptaki gibi komplike bir katlama şekli ve vakum sistemi olmadığı için hem yerleştirmesi çok çok daha kolay (yalnızca iki yandan parmaklarınız ile bastırıp rahim ağzına itiyor ve pubis kemiğinin arkasına sabitliyorsunuz) hem de tercih edilirse bu dönemde cinsel birleşmeye de olanak tanıyor.
Cup’ta doğru yerleştirmede hissetmiyorsunuz ancak ben cup’ın kendisini değilse de ucundaki çıkıntıyı iç dudaklarıma batarken hissediyordum ve bu beni çok rahatsız ediyordu, hatta ilk cup’ımda o bölümü kesmek durumunda kalmıştım, ama disc beni çok rahat ettirdi bu konuda da.
Tek eksi yanı otomatik boşaltma adını verdikleri ıkınma ile beraber kanın kendiliğinden boşalması diyebilirim. Tuvalete girdiğinizde disc boşaltımı/ekstra temizlik planlamıyorsanız bile yapmak zorunda kalabiliyorsunuz.
Son olarak aldığınız her disc için yerli kadın çiftçilerimizin ürettiği çam tohumlarından birini drone yardımı ile adınıza ekiyorlar, hoş bir ekolojik destek olmuş o da 🌲
Tercih edecek olursanız umarım siz de en az benim kadar memnun kalırsınız, kızınızı sağlıkla büyütmenizi dilerim, sevgiler ♥️