bdkuzu 2 aylık sürekli emmek istiyor çok fazla gazı var, gün içinde hiç uyumuyor, uyumadikca emmek istiyor ağlıyor normal mi reflude var sürekli kusuyo Ne zaman düzelir bu durum
Zuzumam bdkuzu emzirdikten sonra kucaklama hareket ettirme. Kafası eğimli yukarı doğru dursun. Reflü yatakları var. Ben almadım matin altın oyuncak koydum eğimli durdu. Ya doymuyordur yada emme refleksiyle emmek istiyordur. Bez takibini yap doyup doymadığını en iyi anlamanın yolu budur. Emme refleksiyse emzik verebilirsin. Bu aylar böyle ayrıca bol bol emzireceksin. Benimkinde gaz sorunu şöyle hafifledi; pusette bırakıyordum böylece gazını rahat çıkarıyordu hafif oturur pozisyonda kaldığı için sanırım.
hacernur78 bdkuzu benim oğlumda öyleydi 2 saate bi az az emzirmeyi önerdi doktor rahatladım kustukça acıkıyor diye veriyordum kilo alımımız bile olmadı 20 gün saatlerce emiyordu miğdesi rahat edemediğinden uyumuyor başta zorlanıyorsun benimki emzik emdiği için onu tıktım durdum ağzına 1 günümü sadece buna ayırsın 6 yaşında bir çocuğum olmasına rağmen ama düzene koyduk bizde 1.5 aylığız
Mirann17 bdkuzu günlük çişli bez sayınızı takip edin 6 ve fazlası olması doyuyor demek Büyük ihtimalle gaz durumunuz olabilir benim oğlumun da o dönemde o şekildeydi
gde3845 bdkuzu gazı çıkmadan sürekli emdiği için gazı hep olur doyduğundan eminsen son beslenmeden sonra en az 1 saat beklemeye çalış bu sırada da gaz masajı yapabilirsin karnına ayak altına felan iyi gelir
Lavitaebella bdkuzu Sling alın bir tane, koynunuzda yürüyüş yapın,uyur hem. Emme aralığını artırmaya çalışın
tubadogacagla bdkuzu benim kızımda öyle idi kolikti. 5. Aydan sonra düzeldi. Sab simplex+biagaia kullandım zeytinyağı masaj şeklinde ilerledim sabır diliyorum bol bol sabır Allah tez zamanda şifa versin kuzucuga
bdkuzu tubadogacagla herkes ek gida zamanı düzelir diyor inşallah sabrediyorum, gündüz uykusu hiç yok
mamacita_18 bdkuzu Büyük ihtimal gazı olduğu için emmek istiyordur emdikleri zaman kendilerini rahatliyo gibi hissediyorlarmis ama halbuki zararlı sürekli gaz birikiyo