Eylul301023 Bugün doktorum vardı 9.ay ek gıda listesi verdi listede tuzsuz tereyağı var sabah kahvaltıda 1 çay kasigi siz bebeklerinize tereyağı vermeyi tercih ediyor musunuz? Yoksa sırf zeytinyağı mi vermek lazım ?
Eylul301023 Eylulalyamom biraz beklerseniz bir bakayım normalde atmam ama temizlik yaparken geçtiyse elime atmisimdir 😂
sedaozan Eylul301023 yani ek gıdanın başından beri zeytinyağı ve tereyağı kullanıyorum. Kendi yemeklerimizi de tereyağıyla yaptığım için hala öyle yiyor
sedaozan Eylul301023 yani bence doğal gerçek zeytinyağından sonra faydalı olan yağ tereyağı. Biz hiç farklı yağ kullanmayız. Memleketten bildiğimiz yerden alırız. Bence faydalı 😅
senaeyda Bende bekleyeyim burda ama verirdim heralde yaa. O da besin sonuçta ne kadar çeşitli besin alırsa denerse iyi diye düşünüyorum ben :)
Eylul301023 senaeyda evet ama tereyağı direk kolestrol yuksekligine yol açıyor ya aklıma o geldi ama çok tuketmedikten sonra bir zarari olmaz herhalde karar veremedim 😂
Eylul301023 sedaozan tabi zeytinyagindan sonra tereyağı bende peynirciden bulabilirim tuzsuz tereyağı onu veriyim az az 😂
ikiekmekaldimevegidiyorum Eylul301023 Biz 7-8. Ay arası kendi yediğimiz ne varsa onlardan yedirdik ( tuz çok tercih etmiyoruz şeker de ) doktorumuzda öyle istedi
Eylul301023 ikiekmekaldimevegidiyorum ben daha onu yapamiyorum işte hep ayrı yapıyorum 8 buçuk aylık yapsam daha iyi olur aslında 🙂
sebebiyok Eylul301023 7 ayliktan beridir yemeklerine katiyorum ben tereyağı hastası bir karadenizli olarak doğal olduktan sonra miktarini da abartmadikca hayvansal ürünler gelisim icin cok önemli 32 yasindayim iyi kolestrolum de hep sınırın üstünde çıkıyor:)
ikiekmekaldimevegidiyorum Eylul301023 bende ayrı yapıyordum da kızım yememeye başladı bizim o yüzden öyle başladı şimdi iyi ki diyorum
Eylul301023 ikiekmekaldimevegidiyorum evet bende yavaş yavaş öyle yapmaya başliyim hiç tuz atmam zaten