Tinymom Diyet yapıp düzelen var mı? Belli süre ilaç kullandım yaklaşık 3-4 ay ama ile yaramadı doz artırdı yine ağrım olunca bıraktımm ilacı.
Dunyamsensn2008 Tinymom Merhaba sizin ağrılar genelde nerede ve nasıl oluyor iki yıldır hiç geçmeyen ağrılarım var sizde ayaklarınızın üzerinde durunca bileklerde ağrı oluyor mu kalçada bacaklarda kollarda ?
Uykusuzhergeceeee Tinymom Bence diyetin faydası var. Gluten çok etkili bu hastalıkta çok tüketiyor musunuz
079aslankuzusu Tinymom benimde ablamın var oda cok mutsuz hiç enerjisi yok sizlerde cözüm bulursanız paylasırsanızçok sevnırim
Tinymom 079aslankuzusu bulursam paylaşırım tabi ki. Yaşamayan anlamaz. Bende hep mutsuzum ve bu eşimi çocuğumu da etkiliyor maalesef
Tinymom 079aslankuzusu geçmiş postlara baktım bir arkadaş Vega testi yaptırmış vücuda saldırı yapan besinleri tesbit edip onları hayatından çıkarmış iyiymiş bu konuyu ben araştıracağım
Tinymom Dunyamsensn2008 dediğiniz her yerde ağrım var özellikle sırt bölgesinde. Kollarda bacaklarda güçsüzlük
Elis61 Tinymom aynı seyler yasıuorum kollarda bacaklarda ağırlık güçsüzlük gibi. Romatizma boyle bişey mi geçiyor mu bu tedavisi var mı henüz baktırmadım ama