arenveannesi16 Bebek mevlüdü için farklı hediyelik önerileriniz var mı? Şuan için sukulent aklıma geldi. Anahtarlık, magnet vs dışında farklı bişey olsun istiyorum
bussyy1710 arenveannesi16 didomela sayfasından anahtarlık yaptırdım iki çeşit herkes bayıldı. Fotoğraf atarım
Deletedmom_182 arenveannesi16 sadece yasin kitapları ve lokumlukları mevlid için aldım magnet ve çikolataları doğum için yaptırmıştım ama doğum bayrama denk gelince kimseye verememiştim onları da mevlidde kullanacağım🥰
arenveannesi16 bussyy1710 evet güzel olmuşlar renk ve modeli. Bende farklı olsun diye minik kaktüslerden düşündüm ama aklıma başka bişey gelmiyor. Çevremde de çoğu kişi anahtarlık magnet tarzı hediyelikler yaptırıyor. Bide el havlusu tesbih tarzı şeyler
Yorgunmom_ Canım instagramda Bir sayfa var daha önce ebe annede paylaşmıştı asf_desingg ti tohumlu kartlarr var ![](https:/
arenveannesi16 Deletedmom_182 Yasin de güzel fikir bende düşündüm kullanılan bişey olsun istiyorum çünkü. Teşekkür ederim. Sağlıcakla büyüsünler bebişler