beratugayse Sorum başlıkta 😇 10 gün sonra 13 aylık olacak kızım, sanırım daha erken ama gece uykusuna acayip direnmeye başladı. 3-3.5-4 yada 4.5 saat uyku aralığı
beyzzsenturkk_ beratugayse yasında tek uykuya düştü 18 aylık hala tek uykuda cok nadir erken kalkmışsa 2 uyku yapar
eylulun_annesii beratugayse Benim kızım da 13 aylık ve bizdede durumlar aynı yaklaşık 1 aydır gündüzleri tek uyku uyuyor 30-45 dk arası gece de aşırı direniyor uykuya 12yi geçiyor uyuması aşırı düzensiz🤦♀️
beratugayse beyzzsenturkk_ 12 ay çok erken vs yazıyor her yerde, bende o yüzden tereddüt ettim. Her bebek farklı tabi
beyzzsenturkk_ beratugayse evet bende sorduğumda erken demişlerdi ama bi kaç gün denedim gerçekten de 2 uyku fazla geliyormuş gece cok sık uyanıyordu tek uykuya düşmesi iyi oldu 1-2 gibi öğlen uykusuna yatıyor 2 saat falan uyuyor akşamda 9 da gece uykusuna geçiyor saatleri iyi ayarlarsanız sıkıntı yaşamazsınız kızım sabahları 9-10 gibi kalktığı için ½ gibi yatırıyordum bebişinize göre haraket edersiniz
beratugayse eylulun_annesii gündüz uykusu az geliyor yorgunluktan dalamıyor sanırım sizinki. Min 1.5 saat uyku gerekliymiş tek uykuda
beratugayse beyzzsenturkk_ çok sık uyanmıyor ama bi ara uyanıp 1 saat boyunca dalamıyor zorlanıyor. Bide diş patlatmış acaba onunda mı etkisi oldu bilemedim fark etmemişim dişi🫣
gurbetcimami beratugayse benim ki 19 aylık çok uzun zamandır tek uyku yapıyor 2-2.5 saat kadar akşamda 8 dedimi uyuyor