HE-SEN-COK-BILIYON Önerebileceğiniz vantilatör var mı kızlar evimde var ama memnun değilim yeni alacağım. Ya da portatif klima kullanan var mı nasıl
D_deniz HE-SEN-COK-BILIYON arcelikten mayista almıştık 5bin idi şimdi kaç oldu bilmiyorum kızımla ben serinliyoruz çarpmıyor. Ayarları var…. arkada haznesi var buz kutuları veriyorlar o vakit daha çok serinliyoruz
LaraCroftTombRaider HE-SEN-COK-BILIYON Kumtel almıştık geçen yıl 800₺’ye 2 modu var gayet başarılı Sitesinden bakın isterseniz
HE-SEN-COK-BILIYON D_deniz temizliği nasıl acaba zor diye duymuştum bi de vantilatörle aynı görevi görüyor fark etmiyor diyorlar ama öyle mi gerçekten alamaya değer mi
D_deniz HE-SEN-COK-BILIYON toz oluyor arka tarafında evi süpürür iken alıyorum. Ben memnunum carpmiyor. Arcelikte siyah büyük vantilatör de vardı onu da beğenmiştim
aura_meselesi_bu_sekerim Konudan bağımsız Vantilatör alırsanız çok dikkat edin 1 yaşında bebeğin parmağı kesilmiş 😔
aura_meselesi_bu_sekerim HE-SEN-COK-BILIYON evet yaaa pervaneleri kesmiş galiba 😔😔😔 şimdi başlık okuyunca o geldi aklıma
HE-SEN-COK-BILIYON aura_meselesi_bu_sekerim ah yavrum benim ya 😥 çok bişey yoktur inşallah 😥 benimki şuan 5 aylık daha ama seneye öyle bişey olmaz inşallah