Dilaranne Kızlar alakası olabilir mi 16.00 da verdim daha da uyumadı mama veriyorum olmuyor emziriyorum olmuyor uyumuyo da altını da açtım yok alakası var mı yoksa başka bi huzursuzluğu mu var 😔😔
[silindi] Dilaranne Monovit kullanıyorsanız gaz yapıyor. Wellcare yada ocean d vit 400uı alabilirsiniz
Dilaranne Mhrnsa çıkarıyor gazını 😔 bilemedim alakası var mı acaba diyorum ilk günümüz bugün verdim 3 damla
Mhrnsa Dilaranne burda devit3 icin kabızlık ve gaz sorunu yapıyor diyenler oldu belki ondandır. Bizim gaz sorunumuz bitti sayılır bı sorunumuz yok ama başka markaları deneyebilirsiniz sağlık ocağının verdiklerinden çok şikayetçi olan var
Gunes_kiz Dilaranne istersen dene canım 2 gün verme düzelecek çocuk sonra tekrar ver yine huysuzluk yapacaktır denemek istersen tabi. Her çocuğa yapmayabilir ama benim oğluma çok gaz yapmıştı
Dilaranne Misskokulum sağlık ocağında da veriyormuş da bana doğum yaptığım hastanede ki doğum doktoru verdi beş liraya aldık
Gunes_kiz Dilaranne gaz yapıyor canım o devit3. Ocean yada wellcare al bunlar doğal. Bize de vermişti saglikocagi çocuk mahvolmustu bıraktım kullanmayi
Ahsenserra Aynı durumu yaşadım sınradan fark ettik devitten oldugunu bıraktım çok şükür aglama krizlerimiz bi nevi geçti bitkisel ocean kullanıcam d vitamini için
Berenkeremannssi Ahsenserra bana eczacı vermedi ya ocean 400ml alınıcak dimi doktora sormadan veremem dedi herhangı bi kontorolumüz de YÖK sağlık ocağına söyledim biz bunu veriyoruz dedi başka önermedi çoçuğum huysuz aksi bişey oldu