Aydakisiyahkedi Doğumdan daha acılı gibi duruyor taktıran anneler nasıl hissetiniz ne kadar sürdü ne kadar tuttu acaba
ArvenMom Aydakisiyahkedi gördüğüm ve edindiğim bilgiye göre acısız sadece hafif morluk oluyormuş veya sonrasında 1 günlük ağrı gibi ama takıldığını çoğu kişi hissetmemiş
1burc Aydakisiyahkedi hiç acımadı desem yeridir sadece sonrasında çok az oda rahatsız edecek kadar bile değil ağrısı oldu sonra geçti Şuan hala kolumda varlığı yokluğu bir
Aydakisiyahkedi ArvenMom Dilaylaa 1burc 1burc Geri çekilme olmasa korunma olmasa taktıkdan sonra bişey olmaz dimi ya
Dilaylaa Hissetmedim sadece bir gün hafif bir ağrı vardı çünkü zaten o bölge uyuşturuluyor minik bir iğne ile 🫠
ArvenMom Aydakisiyahkedi doktora danışın ben olsam %100 güvenemez geri çekilmeyle de devam ederdim 😂😂😂
1burc happypoy aaa niye önermedi ki ben memnunum spiral de enfeksiyon olma ihtimali yüksek ben onu o yüzden istemedim hap kilo yapıyor onu da bu yüzden eledim üç yada dört aydır kullanıyorum
1burc Asminmoms ödem olmadı ama adet düzensizliği var çok az kanamam oluyor tam sökülemiyor ve bitmek bilmiyor bazen 10 bazen 15 gün sürüyor en kötü yanı bu
Asminmoms 1burc off ya hepsinin bir negatif yanı var anlamadım nasıl korunacağımızı artık 🙃🙃 teşekkür ederim yorum için ❤️
ikibebebirhayat Aydakisiyahkedi merhaba dün taktırdım sadece lokal anestezi için iğne yapıyorlar sinek ısırığı gibi bir aci oldu sonra sıfır acı, 1 hafta korun dediler sonra insaAllah %99 koruma 🤪