cerenelif2024 Ay benim kızım mı çok zayıf ya. 4 ay 5 günlük 5.830 61 cm doktoru iyi diyor. Hiçte zayıf durmuyor öyle ama yazılan kiloları görünce şok oldum 😂
asellinaninannesiii cerenelif2024 aynı kilodayiz bende ağzım açık okudum acaba ben bir yanlış yapıyorum kilo mu almıyor diye maşallah hepsine 😍😍🤣🤣
Dilanylmaz55 cerenelif2024 yok yok benimde aynı 4 ayda 6400dü 8 kg 9 kg duyunca benim kini gelişmemiş sanıyorum 🤣🤣🤣
melekk_ 4 aylik 6,700 erkek. 64 cm. Yukarda yazanlari gorunce şok gecirdim. Doktor kilosunun normal oldugunu soyledi ama suan bi supheye dustum
3247 yagmuryigitalp bısey sorucam 4,5 ay oldu doğum yapalaı saçlarım aşırı derecede çooook dökülüyor sizde de oldu öı
yagmuryigitalp 3247 benim saçımda da dökülme var benim saç dizime gelior seyrek ama ince teli genetik bizde bide dökülmeye başlayınca iyiyce azaldı az ve ince teliydi zaten
cikolataliekmek 3247 Bende doğum yapalı 3 ay 21 gün oldu, saçlarım inanılmaz dökülüyor kan verdim tiroid değerlerim fırlamış bugün ultrason çekilecek hatta , doğumdan sonra genelde oluyormuz sac dökülmesi ama benim inanılmaz fazlaydı saç kalmadj