MomTubi 14 günlük bebeğim var ve emzirirken her iki göğsümden de süt fışkırıyor normal mi sizce ? Doktora başvurmalımıyım hangi bölüme gitmem gerek ?
Hilalalp MomTubi mochi göğüs pompası almani öneririm bir göğüsle emzirilen diğerine takip süt stoğu yapabilirsiniz. Bu arada demekki sütünüz çok ne güzel:)
ozlemky MomTubi ilk zamanlar benimde öyleydi birini emzirirken diğerine biberonu tutuyordum yada steril bir kap boşa akmasın diye. Ama zamanla terbiye oldu göğüs şimdi normal 😐 boşa gitmesin bir damlası bile önemli sağın daha sonra kullanırsınız çok önemli
nilaylaylay Daha çok küçük bebeğin göğüslerin terbiye olmadı canım. Benim de kızım 2.5 aylık emzirirken diğer göğüsten hep süt akar ama eskiye göre daha azaldı. Azalacak merak etme
MomTubi ozlemky şimdi normal mi yani diğer göğsünüzden akmıyor değil mi her emzirmede sütyen değiştiriyorum resmen çok akıyor
ozlemky MomTubi evet şuan bir iki damla akıyor ilk zamanlar bende sürekli sütyen değiştiriyordum ama ped kullanıyordum ben akmasın diye. Şimdi pamuklu mendil koyuyorum çok az bir iki damla aktığında ona akıyor