Tangrampuzzle @NaimeYilmaz Ülke genelinde salgın olduğunu söyledi doktor sabitler misiniz kim neler yaşıyor bilinçlenelim
ahsengunesveannesi Tangrampuzzle 2 gün önce yaşadım şuan çok şükür iyiyim,ne yemek yiyebildim ne başka birşey mide bulantısı da cabası..İshal de buna eşlik etti tabi
bal203 Tangrampuzzle biz de benim ailemde komple gecirdik bayramda kusma ishal halsizlik surekli 1 haftq boyunca hepimizde acilleri bekledik kusmada surekli acı safra suyu kusuyorsun
faryaa Tangrampuzzle bebeğimle beraber geçirdik hastalık o mu bilmiyorum 1 haftadır çekiyoruz ateş kusma iştahsızlık hepsini yaşadık antibiyotikle bile daha iyileşmedi bebeğim bana da geçti gözüme vuruyor baş ağrısı kulak ağrısı yaptı üstüne çok kötü bir salgın
Tangrampuzzle bal203 emziriyor musunuz hastalanınca süt biraz azaldı bizde bebişe biogaia kullanıyoruz şuan bağırsaklarını iyileştirmek için ne yapabilirim ona bakıyorum bende doktorumuz muz elma şeftali patates pirinç önerdi
Tangrampuzzle faryaa bizde 2 hafta bitiyor neredeyse ateş geçti ishal yeşildi geçen hafta bu hafta sarı oldu umarım bir an önce ishalde biter