yodamom öncelikle çok geçmiş olsun. Bende alerjik bebek annesiyim. Oğlum şuan baya büyüdü atlattık diyebilirim neredeyse. Biz hiç mama kullanmadık. Süt,yumurta, kuru baklagiller ve et gibi çoklu besin alerjisi vardı oğlumun. Uzun bı süre onlarsiz beslendim. Mama hakkında bı fikrim yok ama Oğlumda ise yarayan şeylerden bahsedeyim. Gazi ve kabızlığı için. Öncelikle alerjik bebeklerfe 5. Ayda ek gıdaya başlama Öneriliyor o yüzden başlamalısın doktorunun da dediği gibi. Çünkü sütten 15 gün içinde geçebiliyor o besin yani yedigin günde geçebilir bebeğine 5. Günde 15. Günde o yüzden alerjik besin bulmak daha zor. Ve bebeğine probiyotik olarak biogaya bağırsak düzenleyici ile birlikte gaz damlası olarak nutrigen neowind kullanabilirsin doktoruna da danışıp. İçeriği tamamen bitkisel. Papatya,rezene,kimyon falan var. Bizde tek ise yarayan damla. Ayrıca karnına sağdan sola doğru daireler çizerek masaj yapmak YouTube dende bakabilirsin. Bağırsak hareketler sağdan sola doğru çünkü. Birde muhakkak hergun havuz yada kuvvetini doldur 15,2o dakika ılık suda hareket etmesine yuzmesine izin ver ben boyunluk almıştım resmen yüzüyor du. Acayip rahatlıyordu. Kendin de bol lifli beslenmeye özen göster. Ayaklarını sıcak tut hatta rahatlaması için kiraz çekirdekli patik karnını sarmak için bandaj alabilirsin. Diyet yaparken de çok dikkat et bütün paketli gıdalara bak. Pakettli cevizde bile iz miktar da süt ve süt ürünleri bulunabilir yazıyor. Onun bile tüketmemelisin. Sormak istediğin bişey varsa yine sorabilirsin