btlbsr 2 yaş bebek anneleri bebeğinizi denize nasıl sokuyorsunuz. Kolluk denizde kullanışlı olmaz diye düşünüyorum dalgalardan vs. Can simidi ya da oturaklı simit mi almalıyım ya da başka önerisi olan var mı deneyimlerinizi paylaşır mısınız?
Umutdamla20 btlbsr Ben kızımı şu meşhur kolluklardan almıştım çok da rahat etti oturaklı simit bacaklarına iz yapıyordu
acimavi btlbsr 1 yaşından beri kızıma hem simit hem kolluk aldım, kolluk bence çocuk yaşa geldikten sonra kullanılmalı, simit suyun içinde düz durmasını sağlıyor güvenilir ama yelek bilmiyorum hiç deneyimlemedim. Ben simit tercih ederdim
Mnli btlbsr şöyle bütün yszı denizde geçiriyor musunuz yoksa 1 hafta on günlük bir tatil mi çocuk yüzme de öğrensin istiyor musunuz yoksa sadece güvenlik mi eğer bütün yazı denizde geçiriyoruz yüzme de öğrensin derseniz yüzme kemeri diye bir şey var ama zaten 1 hafta 10 gün gidiyoruz güvenli olsun benim de kafam rahat etsin derseniz minibaby kolluk derim oğlum 4.5 yaşında yüzme dersi aldırmaya başladık yüzme hocası kemeri bile istemedi tahta ve makarna ile çalışıyorlar kolluğa alıştırdık diye kızdı bize 😅 bizimki hep mini baby kullandı geçen yaz kolluk + su kemeriydi bu yaz sadece su kemerini kullandı
btlbsr bmmomss oturaksız simitler 3 yal ve üzeri zaten direk oturaklı kemerli baktım da yelekle ikisi arasında kaldım
btlbsr Umutdamla20 koltuk havuzda rahat diyorlarda denizde deneyimlediniz mi dalgayla gene de rahat oluyor mu
btlbsr Mnli iki senedir gurbetteydik memlekete geldikçe kucağımızda sokuyorduk denize. Şimdi kesin dönüş yaptık Antalya da olduğumuz için sık gideriz diye düşünüyorum. Şu an yüzme eğitimi düşünmüyorum vakitten dolayı kendi kendine biz gibi o da öğrenir kaliteli uzun vadeli birşey istiyorum kendim çocukken kolluk hiç sevmezdim yorumunuz çok yardımcı oldu dediklerinizi incelicem hemen
sedaozan btlbsr denizde de havuzda da my minibüsü kolluk kullanıyoruz 2 yıldır hiç sorun yaşamadık. Hiç batmıyor biz yanında oluyoruz oda kendisi yüzmeye çalışıyor. Tabi biraz pahalı bir kolluk ama güvenilir