zcokgecim Merhabalar grliserin kansuk firil kullanan anneler benim bebeğim 1 ay 15 günlük fitilin yarısınımı atıyosunuz yoksa tammı atıyosunuz.
Seymaece zcokgecim benim kızım 2 aylık yarısını kullanın dedi doktor. Kabızlık için mi kullanıyorsunuz
Thesra zcokgecim yarım atabilirsiniz fitil hemen çıkabilir merak etmeyin olmadı mı diye fitilin özelliği o :)
Seymaece zcokgecim geçmiş olsun benim de bebeğim yapamıyo büyük tuvaletini 3-4 günde bir kullanıyoruz anca o şekilde yapabiliyor
Seymaece zcokgecim aynen öyle bide fitil bağırsakta tembellik yapıyormuş onu vermeden de yapamıyo çocuk ne zamana kadar böyle devam edicek merak ediyorum valla 😞
Ntugba Seymaece evet canım prematüre doğdu kızım 4 ay boyunca fitille yaptı sonrasında kendiliğinden düzeldi
Seymaece Ntugba yaa erken doğduğu için mi öyle oluyomuş benimki de 36 haftalık doğdu bu durum beni çok üzüyo sürekli fitil vermek 😞 çok şükür düzelmiş sizinki bizim de geçer dimi 🙄
Ntugba Seymaece kuvezde sorun yoktu canım eve gelince oldu bicok farklı bölüme götürdüm sorun yok dendi 6 aya.kadar geçer dedi 4 aylık olunca geçmişti çok şükür sizinde geçer inşallah canım 🙏
Seymaece Ntugba off her fitil verdiğimizde çok stres yapıyorum inşallah geçer bizim de en kısa zamanda 😓