aybukecinar Ay hala kolik deyince tüylerim diken diken oluyor ben Türkiye gaz rezervlerini karşılayacak bir bebeğe sahiptim o zamanlar şükür 10 Aylık 5 ayında düzeldi ancak şunu söyleyebilirim tüm gaz damlaları vs boş boşu boşuna bebeğine ilaç kullanacaksın. En iyi gelen bize doğal zeytinyağı içirmek oldu bebeğe 1 çay kaşığından az günlük 1 kere sonra ayakta sallamak, plates topu üstünde zıplama, gaz kolik masajları, kovaya su doldurup belden aşağısını tutmak, sıcak su torbası aldım koydum ayaklarona karnına ılık olmak ve kontöllü bir şekilde. Bu arada kemeri aldım bir halta yaramadı patik de öyle en iyisi sıcak su torbası dikkat et patlamasın suyu çok sıcak koyma. Sonra chilinik masaj yağı vs satılıyor ondan almıştım boş kesinlikle alma umut taciri hepsi zehir zemberek olsun hakkım. Beyaz gürültü dinlet elektrikli Süpürge sesi aç . Masaj 2 aydan sonra yaptırdı kızım kıvarnıyor dokundurtmuyordu karnına. Ah ne zor günlerdi hala mızmız bir bebek ama geride kaldı o gazlı zamanlar. Ve şunu söyleyebilirim her şeyin ilacı zamaan olduğu gibi bunun da ilacı zaman. Hiç bitmez gibi gelebilir ama bitiyor bana bunu deyince insanlar ona bile inanmıyır oturuyor ağlıyordum ne zor günlerdi be