busrasune Merhaba bebeğim Şuan 4 aylık ve yaklaşık iki aydır tek göğüs emiyor ne yaptıysam alıştırmadım sağım yaparak sütümün azalmasını önlemeye çalışıyorum aynı sorunu yaşayan bir önerisi olan var mı
3cocukluananingunlugu busrasune 3 çocuk ve hepsi aynı tek meme emdi yapacak bir şey yok ben bulamadım biri hala dipdiri diğeri aldı başını gitti 😂
limonzeytinmom busrasune 33 ay ve 6 aylık kızlarım var ikiside tek göğüs emdi 6 aylık olan hala sağ emiyor solda uç yoktu tutmadılar istemediler. Bir süre sonra emmeye emmeye süt biit zaten olmuyor
Sedaekrem bumblebee canım geçen gün bı çeşitli vıdeo ızledım tercıh ettıgı memenın ızasından yön degıstıemeden kaydır emzırme yastıgı fılan destek al bı sekılde öyle dene
busrasune Kvsr68 benim de belirgin bir fark oluştu ikisi arasında 😢 peki bu şekilde süt yetiyor mu ben mama desteği almaya başladım tek derdim sadece anne sütüyle beslenmesi ama bu mümkün olmamaya başladı
busrasune 3cocukluananingunlugu bu konuyu aşamıyorum her aynaya baktığımda gördüğüm manzara seninkiyle aynı🥲 önemli olan bebeğimin anne sütüyle beslenmesi diyerek kendimi telkin etmeye çalışıyorum 🙃
busrasune @“alyny”#p31803253 ayakta emzirmeyi denedim ara ara kabul ediyordu sonra hepten bıraktı ama suda emzirmeyi hiç denemedim bugün deneyeceğim umarım işe yarar