Minigim2 alinduhatg incianin sinek koruyucusundan sıkıyorum hem içeriği temiz hemde kokusu limon kokusu odada sinek olduğunu farkettigim anda direk sıkıyorum baya rahat ettim tavsiye ederim
mamanveutdormir Minigim2 aynı markanın bu düşmelerde falan sürülen stickleri de yine sinek ısırığına çok iyi geliyor anında etkisi oluyor
Minigim2 alinduhatg ne demek benim kızımda 21 aylık hatta sinekler yemişti sıkmistim sinek issiriginida geçirdi ☺️☺️
B-n-k-kndmr Yaralar kötüyse stilex. Kullanabilirsiniz 3 4 kere sürdükten sonra hemen söndürüyor ya da fenistil
[silindi] alinduhatg bitkisel içerikli sinek kovucular var doğal önlem amaçlı onları kullanabilirsiniz. Ama artık ısıraga maruz kalmışsa yine doğal içerikli yatıştırıcı stickler var onlardan kullanabilirsiniz.
akkutlu alinduhatg siveno hero stick var sinek ısırılan yere sürünce kaşıntısını ve kızarıklığını alıyor
Symahlas alinduhatg sprey şişesine bikaç damla lavanta yağı veya esansı ve su koy sivrisinek böcek uzaklaştırır gece de rahatça uyumasını sağlar
selva458_ alinduhatg Benim oglumuda yediler biz lavanta yaği aldık hiç bir sorun kalmadı tavsiye ederim