Acelyaa Kızlar doğum yapalı iki buçuk ayı geçmek üzere yeni yeni saçlarım dökülmeye başladı bağlıyorum ama heryerdeler h saçımın düküldüğünü bilmem başınıza geldi mi neler yaptınız 😒
frigyalikibele Acelyaa hamileyken hiç dökülmedi benim de. 3 aylık oldu. Artık biraz başladı . Halalles şampuanı öneriyor herkes
Ema Acelyaa 6 buçuk aylık bebeğim yeni yeni azaldı dökülmesi bir ton saçım döküldü😾 demir ilacı kullanıyorum doktora sordum kansızlık döker dedi ilaç kullanalı daha iyi
Burcuveburcum Acelyaa 4 aylık bebeğim her gün kafamdan bir kafa daha çıkıyor ben hindistancevizi yağı sürüyorum banyodan yarım saat önce elidorun saç dökülme karşıtı saç kremini aldım onu kullanıyorum
Baharbicen Acelyaa ben dogum yapali 5 ay oldu kel kalicaktim nerdeyse halalles aldim 3 defa kullandim faydasi var gibi
Acelyaa sirinbebekanne d vitamini eksiğimde var folik asitim de düşmüş acaba ondan mı ama herkesin aynı sorun
busragokce Ema sanmam kansizliktan olduğunu bebegim 4 aylik olacak 1 2 haftadir dökülüyor ama öyle böyle değil kanım hamilelikte 12 13 dü şimdi 15.4 sebebi belli değil
Ema busragokce yani benimde tutam tutam döküldü evi her gün süpürmeme rağmen her yer saçım doluydu ki rahatladım dökülüyor ama az doktorun dediğini yazdım buraya özellikle çinko ağırlıklı kan ilacı kullan dedi çok iyi geldi
aselnur34 Acelyaa benimkide hiç dökülmedi ama 3 aylık olduk bebek anneyi tanımaya başladığı an dökülmeye başlar demişlerdi ne kadar doğru bilemem tabi 🤷♀️
Acelyaa aselnur34 bende şey duymuştum çocuk yüzüne gülmeye başladı mı başlar saçlar dökülmeye diye inanmamıştım 😂 her güzümüze gülenden bir darbe yiyoruz kızlar hayat ne kötü 😂
sirinbebekanne Acelyaa hamilelik sonrası olağan bi durum vücut kendini toparlayamıyor illaki eksik bişeyler çıkıyo😁 ama kestirin bence birazda olsa farkediyo
Acelyaa sirinbebekanne kestirmeye kıyamam çok bakım yapıyorum saçlarıma normalde uzun nasıl kıyıcam içim gider 😂
Baharbicen Acelyaa internetten siparis verdim canim instagram hesabida var halalles diye orda web siteside yaziyor zaten