efecikgnr Sabahtandir yazıyorum arkadslar bu oğlumun elindekiler ney cildiye krem verdi yaramadı . Hiç başına gelen yokmu onerebilveginz birşey mantar dedi cildiye ama mantarmi yani krem ise yaramıyor
Cey__35 Sağlık konusunda lütfen kimsenin fikrine ihtiyaç duymayın önemli şeyler bunlar doktor ile iletişimde kalın sizi tatmin etmediyse farklı bir doktora gidin.
efecikgnr Cey__35 üçüncü Dr gidişim . Ama yani olmuyor geçmiyor . Belki burda birine bişey iyi gelmiştir diye yazdım
Kajsjaja Temre derler bizim burda ona benziyor annem iyi gelen ilacın biliyordu sanırım ama şu an aklımda değil yarın sorup öğrenir size yazarım inşallah
aleksandralarossa efecikgnr bı tarz şeylere fikrim olsa da yazmaya çekiniyorum çünkü doktor değilim yanıltabilirim. Ki doktr olmayanların sağlık konusundaki fikrini önemsemem. Siz bence farklı bi kaç doktora sorun. Umarım çok önemsiz çok basit geçcek bişeydr 🌸
efecikgnr aleksandralarossa insllah oyledir onemsizdr üç Dr gittim ama gecmeyince korktum . Doğal bı çözüm belki öneren olur
Kajsjaja @“efecikgnr” saçma gelecek belki ama annem bu yaralara tükürüyor ve geçiyor kaç kişi bu şekilde geldi doktor krem verdi ama geçmiyor sen yapınca hemen kayboluyor diye
beyazkrizantem Yaw kadın çaresiz kalmış tecrübeli anneler diye soruyor. 3 Dr değiştirdim diyor. Sanki hayatında doktorluk mesleğini hiç duymamış gibi yorum yapıyorsunuz. Bilmiyorsanız susun aklınızı kendinize saklayın…
efecikgnr beyazkrizantem başlık yuzunden öyle oldu canım dikkat çekmek için yazdım benim hatam sorun yok işte bı derman arıyorum belki biri çıkar doğal çözüm söyler