Zeyas2 Saglık ocagının verdiklerinde paraben krem esansı sodyum hidroksit var kullanmıyorum bunlarsız önere bilecegınız bir kan damlası varmı 10 aylık kızım bu arada düşük kan değeri iştahsız yemiyor hiç birşey tadımlık sadece emiyor çoğunluk
Alyamomm Zeyas2 bizim doktorumuz Demir vermişti bestiron markası bende sağlık ocağının verdiği ne vitamini ne başka bişeyi kullandım bestironu araştırmıştım içeriği temiz kan değerleride güzel çıkmıştı
Thanim Zeyas2 bestiron kullaniyorum sidefer de ayrica sodyum benzoat var diye de biliyorum icerigi temiz bestironun ve cok sukur herhangi bir yan etkisi olmadi kabizlik ya da kakada renk degisimi gibi
Pamukyanak Biz sidefer kullandık paraben yok ama içeriğinde seker varmıs o bitince nutrigen kullandık içeriği temiz
Pamukyanak Zeyas2 evet bende sağlık ocagı demiri verdiği an bunu kullanmam dedim doktoruma sorarak sidefer aldık ve baya kullandık ama ntrigeni bilmiyorum canım biz şuan 16 aylık olduk kansızlık oldugu için kullanıyoruz
Pamukyanak Sedanill içeriği temiz ama şeker varmıs içinde bazı doktorlar şekeri zararlı görmüyor herlade 🤷♀️