Nilamom11 Kızlar yaptıran varmı ne kadar sürüyor yapımı, ne kadar süre gitti size yaptıranlar memnun kaldımı pişman olan varmı merak ediyorum sanırım yarın yaptıracam kullananlar fikirlerini söylerse çok sevinirim
Dogacelik Nilamom11 aynı yere yaptırdık benimki 2 hafta gitti anneminki 2 aya yakın. Kirpikleri hızlı uzayıp dökülen biriyim. Bence kişiden kişiye değişiyor. Yine de çok güzeldi. Yapan güzel yapınca çok hoş duruyor.
Femme1 Nilamom11 20 gün kadar sürdü yapımı 10 dk güzel kurtarıcı tatıle gidince yine yaptırıcam kolaylık olur makyajla uğraşmak istemiyorum
Themom_ Nilamom11 Çok beğeniyorum ama istanbulun en iyilerinden birine gidiyor kuzenlerim ve halalarım mutlaka kendi kök kirpikleri dökülüyor. Araştırıp okuduklarında ne kadar iyi olursa olsun yine de kirpikler dökülüyormuş dipler hava almadığı için
2boymommy Nilamom11 yapimi 1 saat sürüyor kaliciligi ise herkeste farkli olabilir bende 2-3 hafta kaliyor tek tük dökülmeye baslayinca doldurmaya gidiyordum. Yapan kisi cok önemli ve asla kirpikleri kendiniz yolarak cikarmayin. Kirpikleriniz birbirine yapisirse formu degisirse su falan degince size verilen firca ile nazikce tarayarak düzeltin. Yakin zamanda bende tekrar yaptircam 😍
Nilamom11 Femme1 kendi kirpikleriniz zarar gördümü peki ayrıca kendi kendine mi düşüyor çıkartmak için tekrar gitmiyoruz değilmi
Themom_ Nilamom11 Yani bir kaç video izledim altlarında yapan kişilerde evet kök kirpikte dökülme olabiliyor, olabilir falan da yazmıştı. Yani seyrek kirpikli iseniz yaptırmak istiyorsanız yaptırın icinizde kalmasın. 1 saat falan sürüyor yapımı bakımları oluyor aylık
Femme1 Nilamom11 kırpkte dökülme oluyor tabi kendi kendine düşüyor ben sonlarda tek tük kalanı kendim cıkartmıştım
Nilamom11 Themom_ yapsam devamlı yaptırmam mı gerekecek yani 1 defaya mahsus denemek istiyorum sadece
Themom_ Nilamom11 Devamlı kullanmak istiyorsanız düzenli bakımını yaptırmanız gerekiyor. Yoksa 1 ayda dökülüyor zaten