aslhnkrts kaya08 rezene içiyorum hem beni hem bebeği sakinleştirdi sütüm de çoğaldı e bebekten mavi paket olan rezene alıp demliyorum ben bana da sağolsun canım bi arkadaşım içirmişti başta inanmıyordum ama etkisi muazzam
Deletedmom_115 kaya08 sütü artırıyor fakat benim kasıklarıma ve rahmime sancı giriyor içince, deneme yaptım her defasında ağrı yaptı bende bıraktım çok fena oluyorum
Minikbiiranne kaya08 sütün artması için içtim özellikle geceleri yatmaya Yakın ikisini karıştırıp içiyordum atom etkisi yaratıyordu mükemmel sütüm oluyordu
wnihal kaya08 rezene kimyon anasonu siz icin lütfen ve bebeğinize kesinlikle vermeyin benim bebeğimin doktoru kesinlikle önermiyorum ciğerlerine rahatsızlık veriyor dedi ben kendim içtim bebeğime kesinlikle vermedim bana da bebege ver diyenler olmuştu doktorum sormadan siz sakın öyle yapmayın dedi karar sizin
semaglmz Sütümün artması için önermişlerdi kullandım işe yaramıştı. Sakinleştirici özelliğinin de olduğunu duydum.
mutlubibekleyis Evet eve geldiğimden bu yana içtim hala içerim sütüm bol ama ondan mı net bilemem. Hatta ebebekte bi süt çayı var Milk tea diye sarı bir paket onu demliyorum onda kimyon filan da var. Ama gaza iyi geliyor diyemem çünkü hem ben çok gazlıyım hem bebeğim ona fayda etmedi.
semaglmz kaya08 kaynar suya atıyorum biraz rengi dönüyor zaten 10 dakika bekletip içiyorum. Tohumu kaynatmayın ama çay demler gibi yapın.
semaglmz kaya08 gaz için sadece rezene yeterli ben damla da denedim bir kaç marka hiçbiri işe yaramadı rezene kurtarıcım oldu şükür atlattık. Sen iç gün içinde çay kahve yerine ondan demle misafirlerin olunca da kendine onu demle gün içinde iç yani bol bol işe yarayacaktır. Bebeğe de verebilirsin 1 yemek kaşığı kadar . Kaç aylık bebeğin
mutlubibekleyis kaya08 gaz için kimyon tohumunu öneririm bulabilirseniz, yemeklere de toz kimyon. kimyon tohumunu bulduğunuz her sıvıya ekleyebilirsiniz ben günlük suyuma katıyorum gaz için onun etkisini gördüm
semaglmz kaya08 kakasını zor yapıyordu benim oğlum onun için sadece rezene içtim 2. Aydan itibaren bir kaç ay kullandım aklıma geldikçe ona da veriyordum birkaç kaşık. Şuan o saydıklarımı süt olsun diye içiyorum fırsatım oldukça her akşam en az 2 fincan