Bakbenanneoldum Bebeğim kabız 5 gündür dün gliserin kansuk fitil verdim yaptı ama bugün yine yapamadı nasıl geçecek bu ya gerçekten deliler gibi ağlamak istiyorum
zeyneperll Bakbenanneoldum benim bebeğim 8 buçuk aylık 2 aya yakın bı süredir kabız oluyor doktor buscopun durup verdi onu kullanıyorum biraz iyi geldi gibi
Karmom Bakbenanneoldum benim doktorum dulcosoft önermişti bağımlılık da yapmıyor bağırsakları tembelleştirmiyor diye bir doktorunuza danışın isterseniz.
Bakbenanneoldum Mrvsmt2502 sı an tadım asamasındayız bikere veriyorum günde. İlk baslarda iyidi 10 gün falan 1 kereye düştü sonra da hiç yapmamaya basladı
Mrvsmt2502 Bakbenanneoldum bağırsak çalıştıracak şeyler verip ek gıda miltarını azaltın bi süre fazla gelmiş olabilir. Emiyorsa her ek gıda sonrası hemen emzirin
Btl61 Bakbenanneoldum çözüm bulursanız yazar mısınız 2 aydır kabızlık şikayetimiz var gastroya yönlendirdiler en son ek gıdadan iki hafta sonra başladı hala devam ediyor :/
bhrdrk Benim oğlum 8.5 aylık ben gün içinde özellikle sabahları hurma özünü suyla karıştırıp veriyorum yapıyo kakasını. Bi gün hurma özü bi gün keçiboynuzu özü veriyorum kabız olmuyo. Bizim de kabızlık sorunumuz vardı sürekli. Bu şekilde aşabildik
atilgann bhrdrk hangi markanın? Nerden aldınız? Bizimde kabızlık var doğdupundan beri. Dün kuru kayısı ile az biraz yaptı ama bugün yine hiç yapmadı.bugünde verdim oysa kuru kayısı 2 tane
Dogacelik Bakbenanneoldum armut verin rende biraz. Her yeni tadım sonrası üstüne biraz armut verirseniz hiç kabız olmaz.
Bakbenanneoldum Dogacelik tamam bunu yarın baslayayım madem Bugün ebebekte armut elma püresi görmüştüm alayım dedim snra evde kendim yaparım diye almadım keske alsaymısım
bhrdrk atilgann wefood marka hepsiburadadan almıştım ama her yerde var. Genelde sabahları 1 tatlı kaşığı hurma özü veya keçiboynuzu özünü 90 ml suyla karıştırıp veriyorum. Kısa sürede yapıyo
Dogacelik Bakbenanneoldum elma değil sadece armut olsun. Elma bazen tam tersi kabız yapabiliyor. Ama armut her zaman garanti çözüm. Şimdi marketlerde küçük armutlardan var zaten. Onlardan alabilirsiniz. Ben hergün vermeye çalışırım faydası oluyor.
Bakbenanneoldum Dogacelik armut u haşlıuor muyuz yoksa sadece rendeleyip mi veriyoruz yutabilir mi ki dişi yokhiç
Dogacelik Bakbenanneoldum rendeleyin cam rende yada şu sarımsak/muskat falan rendelediğimiz en küçük rendelerde. Çiğden verin bir güzel yer merak etmeyin😊