kizlar selam bebegim 7 aylik ve asiri hareketli kollari bacaklari asla durmuyor ve sıkılgan kucakta istemiyor bu arada kucak istese en azindan korucam ama yerde debelenmek icin kendini yırtıyor 😂 oyuncaklarini diziyorum yere surunuyor cok hizli sekilde 4. ayda donmeye baslamisti ama o zaman yattigi yerden dondugu icin kafasini vurmuyordu simdi sürünürken oturma pozisyonuna gecer gibi yapip kisa mesafeden kafayi yere vuruyor kalin yorganlar vs seriyorum ama cok hizli surundugu icin arkami dondugum an parkede saga sola vuruyor kafasini kafa koruyucu aldim ama asla takmak istemiyo sinirlenip cikartiyor eliyle agliyor bu kadar kisa mesafelerden olan darbeler zarar verir mi ? hep yanindayim ama kasla goz arasinda bile haliya gümletiyor bazen kendini hareketlerine yetisemiyorum islerimi o uyurken yapiyorum hep yanindayim ama nasil bir onlem alabilirim bu duruma ? engel olmak istemiyorum bir yandan kesfetsin istiyorum her seyi bu arada nasil oyaliyorsunuz bebeklerinizi evde bugun sirf evde durmuyor diye bu sicakta bayilarak disari cikardim memnun olmuyor ne benle oynamaktan ne oyuncaklarindan cesit cesit seyler aldim farkli farkli oyunlar oynuyorum saklaban gibi karsisinda ama bir kac dakika gecince sıkılıp agliyor