yildizcihan Ozgenur45 bende hep molfix kullandim. Bizimin bezini kullandim koku yapiyo ve cok cis yapinca bez nemleniyo kiyafeti islak gibi oluyo. Tekrar molfixe döndum. Ama kullanmak isterseniz A101 in bezi guzel soffia bi numara buyuk alin onunda lastikleri iz yapiyor biraz.
bayramsekeri_ Ozgenur45 7 ay 10 günlük bebeğim doğduğundan beri BİM’in bezini kullanıyorum çok memnunum 👍
ipek39ela Ozgenur45 canım migros un bezi minies kullanıyorum ben çok ta memnunum dene istersen Bi kimseye pişik yaptığını ta da sızdırdığını duymadım, kendim de yaşamadım 😊
GirayinAslisi Dogdugundan beri bimin bezini kullaniyorum cunku burda baska bez yok a101inkinide istemedim sorun yasamadim pisik daha hic olmadi 4 aya yaklasti diger marka bezler nasıl bilmiyorum o yüzden karsilastiramicam
58goktugum GirayinAslisi ben arkadaşımda gördüm bimin bezini resmen naylon ya yazık bebeklerinizin hassas poposuna.
58goktugum Prima p.care ve pampers öneriyorum çok memnunum ayrıca sleepy nin külot bezini de sevdik. Bulunduğunuz yerde yoksa internetten sipariş verebilirsiniz ben trendyol dan aldım bu aylık paket şeklinde olanlardan.
[silindi] Bende hep prima aldım şuan kırkımız çıkacak 3 paket prima bez bitti ama 52 tl şaka gibi ben de ya can bebe yada sleppy alıcam kırktan sonra bimin bezini bi arkadaşım kullandı ama pek önermedi sızdırıyomuş diye .
Ecem19 [silindi] bebeğim daha 24 günlük ilk sleppy ile başladık sızdırdı kıyafetlerimiz kakalandı şimdi molfix aldık o da sızdırdı şaşırdım kaldm
[silindi] Ecem19 doğrudur insan ne kullanacagını şaşırıyor aslında can bebe de denemek lazım ama can bebe de her yerde yok bulmak biraz zor