9793selaam Etkinlik sayfası varsa ınstagram’dan falan söyler misiniz? Ben ara ara yaptırdım ufak tefek şeyler ama sınava hazırlan derken anca tam anlamıyla kızımla ilgilenme fırsatım var. Etkinlik falan yaptıramıyordum. Sizler yaptırabiliyor musunuz? Önerebileceğiniz etkinlik sayfaları var mı bebekler için olan? Kızım 10 aylık bu arada.
dadmom1 9793selaam 4 ay 7 günlük Kızım, her gün mutlaka zeka kartları gösterir kitap okurum, su matı üzerinde tummy time yaparız, oyun halısını açarım eğitici oyuncakları ile oynarız, sonra da uyur 🌸
Femme1 9793selaam Ben de on aylık civarı almıştım bu kartları şu an bir yaşında içerisinde meyveler var hayvanlar var İşte onları gösteriyorum renkleri gösteriyorum Sebzeler var anlatıyorum ona tek tek beni dinle ya bakıyor eline alıyor el uzatıyor kurcalıyor öyle vakit geçiriyoruz eğitici oluyor
adel28_ Merhaba instigram sayfasında sevgililavinli diye bir anne bebeğine çok güzel aktiveteler yaptırıyor takip edebilirsiniz ayrıca öğretmen baba var o da çok güzel şeyler hazırlıyor