melikeyb Bebeğim 12 günlük. Meme emmeyi reddediyor. Çok nadir alıyor günde bazen 1-2 defa. Hangi mamayı neden kullanıyorsunuz?
defnemiraybebek melikeyb aptamil kullanıyoruz onla başladık çünkü bir ara bebelac kullandık ama kilo yapmadığımı düşündüm aptamile geri döndüm
zehra-98 melikeyb hastanede aptamil de şeker var dediler başka marka alsanız iyi olur dediler. bence sma ya da hipp keçi sütlü olanını kullanın. ben hipp kullanıyorum sorun olmadı ama her bebek farklı tabi
prens-annesi006 Sma çevremdeki herkes kullanıyor denedim oğluma kilo almaya başladı bundan önce Aptamil kullanıyordu kilo almadığını fark ettim yaramayana yaramıyor
Ayssan melikeyb bende hip kullandim bebegimde alerji yapti yanaklari mahvoldu kullanmadan once doktotunuza danisin derim hipp dusunurseniz
melikeyb Ayssan doktor hiç fark etmez herhangi biri olur dedi ama öyle rastgele almak da içime sinmedi
deniz3238 onefinemom bebeğiniz doyuyor mu acaba bende hipp kullanıyorum 60 cc yapıyorum 2 ölçek atıyorum ama doymuyor yani sma kullanıyorduk yaramadı kabız yaptı o yüzden hippe geçtim
merhababen melikeyb doğduğundan itibaren hipp combiotic organik kullanıyoruz 5 aylık aynı zaman da emiyor gaz, kabızlık yapmadı bize kilosu da ayına göre ilerde🙏🏻
Tecrubesizaile0334 melikeyb Bizde hipp combiotic kullanıyoruz fazla kilo aldırmıyo ama oğlum aşırı gazlıydı doktorumuz önerdi fazla gaz yapmadı gerçekten 5 aylık olucaz hala kullanıyorum memnunum 👌🏻