Ecemonur Kızlar prima molfix ve goon kullandım maksimum 2 saatte 1 bez değiştirmeme rağmen oğlum buram buram çiş kokuyorsucaklardan ve bez kaynaklı, her gün sabah akşam banyo yapanda bir bebek ayrıca. Koku yapmayan bez öneriniz var mı?
Kuzularinanasi Ecemonur koku yapmayan bez varsa o bezi kullanmayin bana kalirsa.kokuyu bastirmak icin bisuru kimyasal iceriyor demektir.cis kaka kokacak elbet dogal olan bu
Karakiz1 Ecemonur yaz ayında oldugumuz için koku yapapilir mi zaten en iyi bezleri kullanmışsın dogdugundan beri molfıx kullanıyorum byram buram da kokmaz benım cocugum molfıx zaten yeteri kadar iyi bir bez bana göre su miktarını arttırın yaşı nedir bilemem ama
demetsina Ecemonur İdrarı bu kadar çok kokuyorsa ya susuz kalmıştır yada idrar yolu enfeksiyonu şüphesi doğurur bebek idrarı dediğiniz gibi kötü kokmaz hatta kakası bile süt kokar ek gıdaya kadar ek gıda başlandıktan sonra da sadece kakası kötü kokar ilk defa dediğiniz gibi bir şey duydum
Ecemonur Kuzularinanasi kullanmış olduğumuz tüm bebek bezleri kimyasal içeriyor malesef ki, keşke sadece koku ile ilgili olsa ☺️
Ballikizim99 Maleaef yaz ayları bizimde öyle sorunumuz var en kaliteli prima o bile koku çıkarıyor bide ek gıdaya geçince çiş kaka baya kokuyor 😅 bende sık değiştirmeye çalışıyorum
muno112 Yaz ayı geldiği için sıcaktan oluyor bol bol su icirin bol cis yaparsa kokusu az olur en iyi bezleri denemişsin zaten bence sorun bezde degil
gamzeci Biz molfix, turco, sleepy kullanıyoruz molfix te koku olmuyor çok uzun bi süre durursa ancak diğerlerinde o kokuyu bizde alıyoruz