alinduhatg srny77 22 yaşında oldum çok şey değişti 2 seneki aklımla şuanki çok farklı herseyde kızımı düşünüyorum herşey onun için öncelikli ve eski özgürlüğüm yok sıkayegcıdd değilim
3kedili2bebekli elisa2705 yani tanisaniz anlardiniz nedenini insanın saçı cildi tırnağı bile değişir mi ya hadi hayat düzenimiz, bakış açımız, önceliklerimiz değişir ama 😂
1zeynosileannis srny77 24 yaşında anne oldum ve çok değiştim önceden insanları kafaya takan uğraşmaya değer gören biriydim şimdi hiç kimse umrumda değil kimseyle ilgilenmiyorum 🤷🏻♀️
elenor33 srny77 34 yaşında anne oldum daha önce sevgi kelimesinin anlamını bu kadar dolduran hiç bir duyguyla tanışmamışım ve tüm hayatım değişti
elisa2705 3kedili2bebekli Ojesiz gezmeyen ben 13 aydır 2 3 kere anca özel günlerde sürmüşümdür kızımla ilgilenmekten yapamıyorum 😂
deleted20517 srny77 22 yaşında anne oldum,şuan 24 yaşındayım 🌼hayatımda değişen tek şey önceliğim oda kızım oldu tek🥰
Deletedmom_112 srny77 ilk 28 yaşında, ikinci de ise 29 yaşımda anne oldum, değişmeyen birşey kalmadı herşey değişti, bir tek kocam sabit kaldı 😂
bk0220 srny77 30 yaşında anne oldum. Her şey daha iyiye doğru değişti. Allah isteyen herkese nasip etsin🙏🌸
gizemvatansever srny77 30 yaşında anne oldum, tüm özgürlüğüm gitti. Bütün bakış açım, hayatım biricik kızıma göre şekilleniyor. 💖
Gamzosgamzos srny77 ilk bebeğimi 21 yaşında ikinci bebegimi 23 yaşında kucağıma aldım şuan büyük kızım 4 buçuk yaşında küçük kızım 27 aylık çok şükür Rabbime 🥰 Ben diye birşey yok sanırım artık 😂
UrbanMom srny77 28 yaşında oldugum degisen sey sezaryen göbeği 😁 isten ciktim, kaynanamlarin gerçek yuzunu gorup mesafe koydum filan. Tek sikayetim gobegim valla